Hai allemaal hier verslag van onze wedstrijd tegen rigtersbleek uit Enschede we moesten er vroeg uut om 8;15 en daar ging de rit naar Enschede om half tien begon de aftrap na eerst een goede warming up van svzw g1 de eerste helft ging niet echt goed svzw was niet echt wakker en ging ongelukkig via een speler van svzw in het doel 1-0 rigtersbleek maar svzw probeerde de goal te pakken en dat lukte in de rust bleef het 1-1.

Na de ranja ging de tweede helft rigtersbleek viel aan en svzw vergat druk te zetten op de tegenstander en zo kon rigtersbleek erdoorheen en werd erger voor svzw het werd slordig fouten werden gemaakt en niemand was erbij iets te doen rigtersbleek kon vrolijk verder en combineerde soms wat svzw niet altijd deed en scoorden daarom goed op het laatst werd het een speler te veel en werd de wedstrijd niet meer leuk en vroeg onze aanvoerder aan de scheids of hij af kon fluiten omdat het anders uit de hand ging lopen terwijl er nog twaalf minuten gevoetbald moest worden dus floot de scheids af en svzw droop af met de staart tussen de benen.

Voor svzw g1 een wedstrijd om snel te vergeten en volgende week een veel betere wedstrijd te spelen tegen achilles uit Hengelo want wij weten dat we veel beter kunnen en ps onze teamfoto wordt gemaakt voor de jumbo actie koop onze plaatjes he van svzw g1 alvast bedankt

Tot volgende week in Hengelo

Met vriendelijke groeten ciro van dijkhuizen en de boys en dame van svzw g1

Svzw g1 leidt grote offday en grote nederlaag

Svzw g1 is op zaterdag 2e oktober, om 8:15 afgereisd met 8 mensen totaal naar rigtersbleek Enschede, voor de uitwedstrijd tegen rigtersbleek g2, de nummer 3 uit de competitie, daar waar svzw g1 2e stond met 2 punten voorsprong,eenmaal aangekomen bij rigtersbleek Enschede, snel omgekleed, voorbereiding gedaan ,en daarna net iets later dan 9:30 aan de wedstrijd begonnen, rigtersbleek g2 zette meteen fel druk erop, daar waar svzw g1 wou combineren ,er waren felle duels gaande ,soms wat opstootjes ,svzw g1 kreeg wat kansjes over heen en weer ,toch was het rigtersbleek g2 dat net voor rust voorkwam 1-0! svzw g1 en rigtersbleek g2 rusten beiden met die stand !het was* stil *in de kleedkamer van svzw g1 !maar toch gaf het niet op ,svzw g1 kreeg aanwijzingen, moedigen elkaar nog maar eens aan ,en gingen zodoende de 2e helft in.

Eenmaal in de 2e helft ,bleek het toch dat rugtersbleek g2 meer wou dan wat het had ,en daardoor ontstonden gaten in het middenveld, rigtersbleek g2 profiteerde er uiteindelijk van en het werd 2-0 ,svzw g1 gaf niet op en kreeg door een counter-aanval ,met een eigen doelpunt de 2-1 mee ,toch was rigtersbleek g2 niet van de kaart,en kon svzw g1 helaas nog geen 5 minuten genieten van de goal ,of rigtersbkeek stond voor het doel en tikte de 3-1 binnen ,toen ging het snel ,svzw g1 probeerde wat het kon ,maar het wilde maar niet lukken ,rigtersbleek g2 profiteerde van de grote ruimtes ,en gaf zodoende de laatste man ook nog 2 doelpunten cadeau de 4-1 en 5-1 , wat slecht verdedigd was !hieropna bleek dat er een svzw g1 speler last had van zijn lies ,en liep naar de zijkant,toen viel ook nog de 6-1 en 7-1 vrij snel uit counters van rigtersbkeek g2 binnen ,waar de verdediging te weinig geholpen kon worden ,en de keeper van svzw g1 daardoor in de steek gelaten werd ,het werd er voor svzw g1 niet beter op ,er bleek zelfs een confrontatie tussen 2 spelers aanwezig te zijn geweest, waarvan 1 tegen de bording aangeslagen had en daarna direct de kleedkamer opzocht, toen moest svzw g1 het nog met 6 veldspelers doen, tegen de 8 van rigtersbleek g2 ,de gemoederen liepen hoog op ,en vanuit daar heeft de aanvoerder van svzw g1 en rigtersbleek g2 aanvraag gedaan om 12 minuten voor het eind af te gaan fluiten ,de scheidsrechter ging ermee akkoord, en zodoende heeft rigtersbleek g2 de 2e plek in de competitie overgenomen van svzw g1!in de kleedkamer na de wedstrijd van svzw g1 was het *doodstil*en gingen de manschappen van svzw g1 met een vernederende uitslag !terug naar wierden! ,*doordat reutum g1 verloor van achilles g1 met 1-9 staat svzw g1 daardoor gedeeld 3e maar met een slechtere doelsaldo*,