Ledeninformatie

Ledenoverzicht

SVZW heeft op dit moment circa 1000 leden. Dit zijn zowel spelende als niet spelende leden. De spelende leden bestaan uit senioren, zowel dames als heren. Junioren, zowel jongens en meisje. Pupillen en ook zowel jongens en meisjes.

Wil je lid worden van SVZW dan kun je een aanmeldformulier invullen welke te vinden is onder “lid worden” en deze sturen naar ledenadministratie@svzw.nl of Postbus 145, 7640 AC Wierden. 

Het zou fijn zijn als de aanmelding voor 1 juli binnen is. Dan kunnen we er rekening mee houden bij de teamindelingen.

Ga je verhuizen of ga je om een andere reden naar een andere club dan dien je een overschrijving aan te vragen. Hiervoor kun je ook contact opnemen met ledenadministratie@svzw.nl

Opzeggen lidmaatschap

Het lidmaatschap kan alleen worden opgezegd middels een mail naar ledenadministratie@svzw.nl of een brief naar SVZW, ledenadministratie, Postbus 145, 7640 AC Wierden.

Lid worden

Wilt u zich aanmelden als lid? Graag! SVZW heeft een online aanmeld formulier beschikbaar op de KNVB website.

Lukt het niet om online in te schrijven? Neem dan contact op met:

Ledenadministratie SVZW

E-mail: ledenadministratie@svzw.nl

Aanmelding en afmelding dient schriftelijk te gebeuren middels een van onderstaande formulieren.

Download hier het inschrijfformulier

Indien u bij SVZW wil komen voetballen, en u heeft de afgelopen 3 jaar ingeschreven gestaan als spelend lid bij een andere voetbalvereniging, dan moet overschrijving worden aangevraagd bij SVZW. Voor nadere informatie over deze procedure kunt u contact opnemen met de ledenadministratie.

Jeugd Beleidsplan

De spelers van SVZW worden opgeleid om op een zo hoog mogelijk niveau te voetballen en om elk jeugdlid zijn of haar eigen top te laten behalen. Voor de één zal dat resulteren in een voetbalcarrière gericht op de prestatiesport, voor de ander zal dat meer gericht zijn op een recreatieve beoefening van de voetbalsport. Kortom: doelstelling is om ieder lid de overgang naar de senioren te laten maken op een voor hem of haar zo hoog mogelijk niveau.

Klik hier voor het volledige beleidsplan in PDF formaat.