HAI supporters we mogen in stralend weer aan de bak tegen de nummer vijf van de competitie Achilles12 uit Hengelo. Het was een tijdje geleden dat we tegen hun hadden gevoetbald en we hadden geen goede herinneringen aan hun wegens eerdere verliezen , Maar nu hadden we een nieuwe kans omdat Achilles een ander elftal heeft. Om half elf begon de wedstrijd onder scheidsrechter Jurgen Seppewolde. Svzw begon redelijk aan de wedstrijd en probeerde elkaar te zoeken maar Achilles pakte de bal ook wel eens af en gelukkig kwam er geen goal. De treffer kwam eerst van Svzw door goede combinatiespel en later de tweede door niet goed ingrijpen van Achilles. Na de aftrap ging Svzw zoeken naar meer en kregen wat corners waarop  we hadden getraind donderdag, maar de bal wou er niet in. Maar later wel en de stand was 3-0 voor Svzw G1. De scheids floot op gegeven moment voor twee drinkpauzes want was warm en later voor de rust. Na heerlijk water gedronken te hebben waren  we klaar voor de tweede helft. Svzw ging door met spel in de eerste helft maar Achilles kwam gevaarlijk paar keer uit onze Jarek was in de rust gewisseld door onze Bram die een goede redding in huis had maar opgegeven ogenblik scoorde Achilles  nog drie keer en was er beetje bangigheid dat  het  misschien mis kon gaan. Maar Svzw zetten aan en beloonde zichzelf met een treffer van onze Eric de ontlading kwam eruit die hadden we nodig. Achilles bleek verslagen te zijn en later floot de scheids voor het  eindsignaal en konden de spelers van Svzw juichen doel behaald en mooi weekend voor de boeg.

VOLGENDE WEEK GEEN TRAINING IN VERBAND MET HEMELVAART.

Volgende week zaterdag spelen we onze wedstrijd tegen Reutum G1 en hebben jullie hard  nodig bij die wedstrijd.

MOOI WEEKEND GEWENST  EN HET EERSTE VAN SVZW  KOM ONS AANMOEDIGEN ALSJEBLIEFT MISSCHIEN GEVEN JULLIE ONS KRACHT NET ALS ONZE TROUWE SUPPORTERS.

Tot volgende week zaterdag  om half elf !!!!