2e bekerwedstrijd SVZW E2

Gewapend met een tas vol goede moed vertrokken we woensdagavond 27 augustus naar Enter. Voor de 2de bekerwedstrijd, dit keer tegen Enter Vooruit E1. De wedstrijd werd voortvarend gestart. Onze jongens speelden goed met elkaar over en bij vlagen was het oogstrelend. Er werd geconcentreerd, snel en effectief gevoetbald. Helaas was het hoofdzakelijk op de helft van SVZW. Ondanks het (lichte) overwicht van Enter Vooruit was het in de rust slechts 1 – 0 voor Enter. Dankzij onze zeer sterke keeper Gires (stopte zelf een penalty) en sterk spelende verdedigers. Ook het middenveld heeft hun steentje bij gedragen aan het verdedigende werk.  De tweede helft was veel meer gelijkwaardig. Onze spitsen lieten zich regelmatig voor het goal van de tegenstander zien. Koen schoot zelf (zeer) hard op de paal. Enter ging net wat efficienter om met de kansen die ze kregen. Zo doende hebben we verloren. Maar het veldspel, het overspelen beloofd veel goed voor de najaarscompetitie.

Gr. Hendrik-Jan