Op vrijdag 28 juli 2023 is een leuke sportieve voetbalochtend voor de O11, O12 en O13 georganiseerd door ons jeugdlid Thijs Nijeboer. Hij heeft dit gedaan voor een schoolexamenopdracht. Er was een mooie opkomst van zo’n 30 jongens en meiden en dat in de vakantieperiode. 

Tijdens deze ochtend hebben ze als eerste verschillende technische oefeningen gedaan. Het tweede onderdeel was de voetbalquiz. Deze bestond uit allerlei vragen rondom het Nederlandse en Wierdense voetbal. Ondertussen werd er natuurlijk ook even ranja gedronken en een stuk fruit gegeten terwijl ook het veld alweer gereed werd gemaakt voor het onderlinge toernooi. 

De punten behaald bij de quiz en het doelpuntensaldo van het toernooi maakten de winnaar. De deelnemers van het winnende team kregen allemaal een mooie voetbal. De ochtend werd vervolgens afgesloten met iets lekkers. 

Het was een superleuke fanatieke voetbalochtend in deze vakantie voor de kids en ze hebben erg genoten. Inmiddels is ook bekend dat Thijs voor dit examen een mooie voldoende heeft behaald. Top gedaan en van harte gefeliciteerd!