Hai supporters na drie weken mogen we weer tegen de koploper Neo uit Borne. Ze waren nog ongeslagen dus wisten we dat  het  lastig werd. Na de warming up begonnnen we aan de wedstrijd, Svzw begon goed het speelde eerst naar elkaar toe  en ging zoeken naar de goal , Maar Neo liet zich niet makkelijk te kijk zetten en svzw kreeg geen goal.

Neo ging op zoek naar de aanval  en het was gelijk raak doordat Svzw slordig was.

Weer op achterstand en later ging Neo zelfs de 2-0 maken doordat Svzw persoonlijke fouten ging maken. En even later kwam op Neo op 3-0 Svzw baalde natuurlijk als een stekker. Svzw ging naar de treffer zoeken maar had pech in de afronding, Op gegeven moment floot de scheids voor de rust.

Na heerlijk koud water begon de tweede helft Svzw vocht als leeuwen en later werd dat  beloond met een treffer en later zelfs nog de 3-2  er was weer  hoop op een mooie middag maar dat werd na tijdje uit elkaar geknald. Neo liet zien waarom ze ongeslagen zijn en Svzw kon er weinig tegen doen. De eindstand was 6-3 voor Neo de scheids floot uiteindelijk voor eindsignaal. Svzw gaat lekker wat drinken en  van het zonnetje  genieten om deze harde knauw  gauw te vergeten. Volgende week vrijdag spelen sommige van ons een toernooi bij Svzw 

KOM GEZELLIG ONS 

AANMOEDIGEN ZATERDAG EN VRIJDAG.

DIT WAS MIJN VERSLAG HOPELIJK VONDEN JULLIE HET GOED VERSLAG TOT VOLGENDE WEEK VRIJDAG  EN MOOI WEEKEND 

VRIENDELIJKE GROETEN CIRO VAN DIJKHUIZEN EN DE BOYS VAN G1 EN ONZE TRAINER JAN DAAAG!!!