Na een succesvol eerste jaar is er besloten de samenwerking voort te zetten en uit te breiden. Met ingang van het seizoen 2023/2024 zullen zowel de jeugd- als de seniorenafdeling gaan samenwerken in de vorm van een SVO (Samenwerkende Vrouwen Opleiding). Alle teams zullen gaan spelen onder de nieuwe naam ‘SVO Wierden’ en in een nieuw tenue (zwart met roze strepen) gaan voetballen.

Sinds Mei dit jaar is er een Technische Commissie gevormd. De TC is druk bezig geweest om voor komend seizoen een evenwichtige indeling te maken voor de jeugdteams van SVO Wierden. De voorlopige indeling van MO11 tot en met MO20 is besproken met de leiders en de trainers van de huidige teams. De selectie teams hebben we getracht zo sterk mogelijk te maken. Hieronder verstaan we alle 1e teams in de leeftijdsgroepen van MO13 t/m MO20. De overige teams hebben wij samengesteld op basis van gelijkwaardig niveau. In de leeftijdsgroep MO11 wordt nog geen selectiecriteria toegepast.

Mocht er desondanks een vraag of onduidelijkheid zijn dan kan hierover per mail contact worden opgenomen met de technische commissie. Het mailadres is: tcsvowierden@gmail.com.

De TC zal zich de komende weken inspannen om het technisch kader (trainers / leiders) rondom de teams compleet te maken en gaan samen met de commissie wedstrijdzaken bezig met een trainingsschema voor volgend seizoen.