Beste SVZW leden, beste ouders/verzorgers, beste spelers,

Via deze weg lees je de publicatie van de teamindelingen voor het seizoen 2024-2025.

De afgelopen maanden zijn de kaderleden van het jeugdbestuur, voetbalzaken, hoofd opleiding, leeftijd coördinatoren, trainers en leiders zeer druk geweest met de teamindelingen voor het nieuwe seizoen. Vanuit de SVZW Academie kijken we als technische staf terug op een mooi proces, waarmee we met bovenstaande betrokkenen een nieuwe teamindeling hebben kunnen realiseren voor het seizoen 2024-2025.

Vanuit de SVZW Academie is een visie opgezet die we langdurig willen nastreven.
Spelers binnen zijn/haar team zoveel mogelijk samenstellen, waarmee het zoveel mogelijk aan voetbal en ontwikkeling toekomt, waardoor het maximale voetbalplezier wordt behaald. Dit is in hoofdzaak het uitgangspunt voor al deze teamindelingen.

De vermelde teamindelingen zijn ten allen tijde onder voorbehoud!
Dit niet alleen tijdens deze periode, noch de opstart van het seizoen, maar ook doorlopend tijdens het seizoen. Door diverse redenen kan het aantal spelers per team altijd nog gewijzigd worden. Meest gebaseerd op de aan- of afmeldingen die ontstaan in de zomerperiode en nadien.

Indien er vragen of opmerkingen zijn over deze inhoud, neem dan uitsluitend contact op per email via jeugdcoordinator@svzw.nl Via andere kanalen zullen we hier echter geen gehoor geven.
Voor een gerichte reactie, vermeld tevens ook jouw eigen contactgegevens!

Namens het jeugdbestuur van SVZW.

Klik hier om het PDF bestand te bekijken