Hai supporters onze eerste wedstrijd van seizoen was vandaag begonnen met een wedstrijd tegen rigtersbleek uit Enschede.

Na de warming up begonnnen we svzw ging gelijk probeerde te voetballen maar rigtersbleek was ook alert en maakte 1-0.

Na de aftrap werd 2-0 door rigtersbleek goed combineerde maar we maakten de 2-1 en floot de scheids voor rust. In de tweede helft wou svzw de goal zoeken maar wou niet lukken helaas ze scoorde nog 2 keer zodat het 4-1 stond maar de treffer kwam nog en was 4-2 de eindstand

Erg jammer maar is de eerste wedstrijd en waren niet goed genoeg volgende week kom jullie ons weer aanmoedigen tegen de volgende tegenstander dos deto uit vriezenveen toch ? Bij 9 voor baat dank en fijn weekend gewenst