Hallo SVZW supporters, het is weer zaterdag er werd weer gevoetbald bij ons. Om kwart voor twaalf reden we naar Enschede om tegen rigtersbleek te voetballen eenmaal daar de warming up en de wedstrijd begon. In de eerste helft was svzw iets beter dan de bleek en door een wonderschoon doelpunt kwam svzw op voorsprong 1-0 dat was ook uiteindelijk de ruststand.

Met prachtig weer begonnen we aan de tweede helft het golfde op en neer later kregen we 1-1 om de oren en werd nog erger 2-1 door eigen goal en later zelfs 3-1 het werd nu erg lastig wisten we maar we knokten voor de 3-2 en die kwam gelukkig. En later maakte de speler met een eigen goal zijn fout meer dan goed wat een ontlading later kregen beide teams kansen maar werd niet gescoord de scheids floot af op een gegeven moment en svzw was blij met dit resultaat ook al had er meer in gezeten op sommige momenten maar nu weekend vieren en volgende week lekker vrij. We zien jullie weer bij barbaros waar we ook kansen kunnen pakken en misschien drie punten naar Wierden kunnen brengen een zonnig weekend gewenst.