Hartelijk welkom beste sportvrienden en vriendinnen! 

Maandag 3 & dinsdag 4 april gaan wij beginnen aan de 46e editie van het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi, georganiseerd door voetbalverening S.V.Z.W. 

Alle Wierdense basisscholen hebben zich ook dit jaar weer ingeschreven voor dit jaarlijkse evenement. 

In totaal zullen 13 meisjes- en 15 jongensteams, verdeeld over 4 poules in een onderlinge strijd uit gaan maken wie er dit jaar met de enorme beker terug gaat naar school. 

De winnaars van 2022, ’Widerode 1’ bij de heren en bij dames ’Galjoen 1’, zullen uiteraard hun uiterste best doen om de eerste plek te prolongeren. 

 De heren gaan strijden om de ‘Sterk langs de lijn’ cup. De dames zullen hun uiterste best doen om aan de haal te gaan met de ‘OVM Twente’ cup. 

Wij willen jullie erop wijzen dat dit hele toernooi georganiseerd wordt door vrijwilligers, die allemaal hun best doen om dit toernooi te laten slagen. Wanneer deze vrijwilligers aanwijzingen of opdrachten aan jullie geven, hopen wij dat jullie deze ook op zullen volgen. 

Voor de 8e keer wordt ook het Kanariepietjestoernooi gehouden: een 5 tegen 5 toernooi voor leerlingen uit groep 2. 

De aftrap van de wedstrijden is beide dagen om 16:00 uur

De poule-indeling en speelschema’s zijn gepubliceerd op de website! Link website: https://www.tournify.nl/live/schoolvoetbalwierden

Wij zijn ook te vinden via de Tournify app.Te downloaden via de google play store / App store. Via de app kun je ook alles volgen.

Mochten er vragen of opmerkingen tijdens dit toernooi zijn, meld je dan bij het wedstrijdsecretariaat. 

Wij wensen jullie een héél gezellig en vooral een sportief toernooi toe!! 

Organisatie Schoolvoetbal 

Bestuur en jeugdbestuur S.V.Z.W.