Beste leden,

deze week hebben we als club en leden een droevig bericht ontvangen. Met die reden zullen we dit weekend met een dubbel gevoel rondlopen. We proberen daarom met een gepaste stemming als SVZW hiermee in te vullen.

Wij willen als bestuur jullie van enige data voorzien, met een toelichting per punt:

Zaterdag 16 december 11.45 uur

Morgen speelt SVZW 9 haar laatste competitiewedstrijd voor de winterstop. De vrienden van Thomas hebben gevraagd om deze wedstrijd als herdenkingswedstrijd te spelen. Als bestuur van SVZW hebben we dit akkoord gegeven. We hopen daarom een ieder te mogen begroeten tijdens dit moment.

Zaterdag 16 december 14.45 uur

Eveneens speelt SVZW 1 zaterdag haar laatste competitiewedstrijd voor de winterstop tegen WHC. Als saamhorigheid zal ook dit team spelen met rouwbanden en nemen we 1 minuut stilte voor aanvang van de wedstrijd.

Zondag 17 december 19.15 uur

In overleg met de uitvaartleider en de familie van Thomas ten Hartog, is gevraagd om de condoleance bij SVZW te laten plaatsvinden. Dit zal op zondagavond 17 december om van 19.15 tot 19.45 zijn.

Een ieder weet dat dit tijdstip zal uitlopen, mede doordat het onderwerp breed gedragen is onder de vele jeugdleden. Iedereen is daarbij van harte welkom. We vragen enkel aan een ieder: kom zoveel mogelijk met de fiets naar het sportpark. Voor alle bezoekers per auto, is in samenwerking met VVN Wierden de inzet van enkele verkeersregelaars geregeld.

Let daarom op de verplichte rijrichting, die niet alleen zaterdags geldt, maar ook tijdens deze avond!

Maandag 18 december 13.30 uur

Op maandag zal de uitvaartplechtigheid van Thomas ten Hartog plaatsvinden. Let op! Voorafgaand is hier géén condoleance!
Ten einde van deze middag, zal het clubgebouw van SVZW dienen als koffietafel. Op de website van SVZW hebben we een ‘In Memoriam’ beschreven.

Hierbij vind je tevens de officiële rouwkaart van Thomas terug.

In Memoriam: Thomas ten Hartog

Ter nagedachtenis

Voor de mensen die een laatste herinnering aan Thomas willen achterlaten en mogelijk niet bij de condoleance aanwezig kunnen zijn, is er een speciale tafel in de kantine ingericht met een condoleanceboekje om deze laatste herinnering te beschrijven.

We wensen de familie en iedereen die Thomas moet missen heel veel sterkte toe.

Namens het bestuur.
SVZW ⚫⚪