Thomas ten Hartog, 26 juni 2003 – 11 december 2023

Beste leden van SVZW,
Maandag ontvingen we het droevige bericht dat Thomas ten Hartog is overleden op de jonge leeftijd van 20 jaar.

Een terugblik op zijn leven bij SVZW
Thomas speelde vanaf de D1 bij SVZW in de jeugd, daarna met zijn vrienden in het 7e elftal en sinds dit seizoen in het 3e elftal, waar hij geweldige dingen liet zien op en naast het veld.

Als speler dit seizoen van SVZW 3 en jeugdtrainer van JO17-2 was Thomas zeer actief binnen de vereniging en bovenal een graag gezien persoon. Enthousiast, vrolijk, fanatiek, meer dan een gangmaker en voor velen de favoriete teamgenoot. Als Thomas aan het woord was, luisterde iedereen, want elk verhaal was prachtig, grappig en de manier hoe hij het vertelde was uniek.

Het is voor iedereen daarom moeilijk te bevatten dat Thomas niet meer onder ons is. Met name voor de plek die hij achterlaat tussen ons allen. Met een clubfamilie als Johannes als trainer en ‘bondscoach’ voor de mini’s, maar ook Dianne die altijd paraat staat om vrijwilligerswerk in te vullen, en ook Emma voetballend bij SVO Wierden in team 15-2.

Dit verlies gaat verder dan alleen Thomas zijn naam. Als clubleden maken we deze situatie allemaal mee. Met die reden heeft het bestuur afgelopen maandag het initiatief genomen om onder de vrienden en teamleden van Thomas een ingelaste avond in samenwerking met slachtofferhulp te organiseren. Dit werd door de vele aanwezigen zeer gewaardeerd. Maar ook dit maakt vooral ook kenmerkend waar een dorpsclub als SVZW voor staat.

Voor de mensen die een laatste herinnering aan Thomas willen achterlaten, is er een speciale tafel in de kantine ingericht met een condoleanceboekje om dit te beschrijven.

Herdenkingswedstrijd SVZW 9 – VV Hellendoorn 6
Aanstaande zaterdag zal de competitiewedstrijd van SVZW 9 in het teken staan als een speciale herdenkingswedstrijd voor Thomas. Het vriendenteam waar Thomas nauw mee bevriend was, willen deze wedstrijd als bijzonder moment in het teken stellen als een laatste afscheid ter nagedachtenis aan Thomas. Met elkaar, voor elkaar.

Deze wedstrijd vind (morgen) zaterdag plaats om 11.45 uur op het hoofdveld van SVZW.
Namens de vriendengroep van Thomas nodigen wij jullie allen uit om de wedstrijd bij te wonen, en zo de laatste eer te geven aan Thomas. Vooraf aan de wedstrijd wordt er één minuut stilte gehouden ter nagedachtenis aan Thomas.


Condoleance en afscheid

Om de familie te condoleren met dit verlies en een laatste afscheid te nemen van Thomas, worden jullie uitgenodigd voor de condoleance. Deze zal plaatsvinden bij het clubhuis van SVZW op (aanstaande) zondag 17 december van 19.15 tot 19.45 uur.

De uitvaartdienst waarvoor een ieder is uitnodigd, zal plaatsvinden op maandag 18 december om 13.30 uur in de Taborkerk te Wierden, Jacobsonstraat 8-A.
Aansluitend na de dienst zal Thomas worden begeleid naar zijn laatste rustplaats op de gemeentelijke begraafplaats, Vriezenveenseweg 38 te Wierden.
Na de begrafenisplechtigheid is er gelegenheid voor een kop koffie of thee in het clubhuis van SVZW.

Wij wensen, namens alle leden en bestuur van SVZW, de familie en iedereen die Thomas kende veel sterkte toe met dit verlies.

Namens het bestuur van SVZW

Voor een download van het overlijdensbericht, ter uitnodiging voor de uitvaartdienst:
https://www.svzw.nl/2017/wp-content/uploads/2023/12/Rouwkaart-dhr.-T.-ten-Hartog.pdf