Wij ontvingen het droevige bericht dat op 83-jarige leeftijd is overleden ons zeer gewaardeerde lid, Jan Kruiskamp.

Een terugblik op zijn leven bij SVZW
Jan Kruiskamp, een man met een lang verleden bij SVZW. In diverse taken, maar vooral ook als jeugdleider, lijnrechter en als gastheer voor diverse arbitrage die te gast was bij thuiswedstrijden van SVZW.

Wie Jan kende, kende ook zijn vrouw Gerrie. Jarenlang waren zij als gastheer en gastvrouw voor de arbitrage, maar ook voor de vele leiders en de aanvoerdersbanden van de elftallen bij SVZW. Wie als leider de wedstrijduitslag bij zich droeg, kon hen beide verwachten om het wedstrijdformulier in te vullen met de uitslag.

Jan was een man met humor, de vele grappen die hij maakte bleven menigeen nog lang bij. De goede sfeer, de band met spelers, leiders en andere leden. Het was een kenmerk als een echt SVZW lid.

Jan werd weduwnaar na het overlijden van zijn vrouw Gerrie Kruiskamp in 2015. Dit moment in zijn leven was bepalend voor zijn kenmerkende optimisme. Het verlies is daarom voor de kinderen en vele kleinkinderen erg verdrietig.

Wij danken Jan voor zijn jarenlange inzet bij SVZW.

Condoleance en afscheid
Er is gelegenheid om afscheid te nemen en de familie te condoleren op woensdag 24 januari van 12.30 tot 13.00 uur in de Hervormde Kapel, Dahliastraat 4 te Wierden. Aansluitend is er de herdenkingsdienst om 13.15 uur op deze locatie. De begrafenis vind plaats aan de Vriezenveenseweg te Wierden.

Onze gedachten gaan uit naar zijn familie en overige naasten.
Wij wensen jullie heel veel sterkte bij het verwerken van dit enorme verlies.

Namens SVZW,
Bestuur en leden.