Freek ter haar, 18 oktober 1950 – 2 november 2023

Beste leden van SVZW,
Afgelopen donderdag ontving het bestuur van SVZW het trieste nieuws dat clublid en actief vrijwilliger Freek ter Haar is overleden.

Freek heeft vorige week vrijdagavond tijdens een kaartavond bij SVZW een plotselinge hartstilstand gehad bij aanwezigheid van andere SVZW leden. Ondanks de acute zorg die is uitgevoerd, heeft de toestand zich deze afgelopen dagen niet mogen verbeteren. De familie heeft ons donderdagmorgen geïnformeerd betreft het bericht van overlijden.

Een terugblik op zijn leven bij SVZW
Met het overlijden van Freek ter Haar verliezen we niet alleen een gewaardeerd lid, maar ook een echte ‘man van de club’. Freek ging verder dan zijn officiële taken. Hij zorgde ervoor dat de kleedkamers altijd open waren, dat het grasveld er altijd piekfijn bij lag. Hij deed dit met passie en toewijding, zijn liefde voor de plek waar we samenkomen was duidelijk merkbaar.

Als toegewijd vrijwilliger en goede vriend laat hij een onuitwisbare indruk achter, bij de diverse leden en spelers. Zijn aanwezigheid en inzet, zowel op als naast het veld, waren van onschatbare waarde.

Naast deze taken was Freek al jaren actief betrokken bij het eerste elftal. Als materiaalman, maar ook als onderdeel van het team. In overleg met de familie, is er met de staf en spelers in overleg de competitiewedstrijd van 4 november af te lasten.

De begrafenis ter nagedachtenis aan Freek, vind a.s. woensdag plaats. Zie de onderstaande rouwkaart.
Een mogelijkheid tot condoleren is er, op dinsdagavond van 19.15 tot 20.00 uur, locatie; Hogeluchtsweg 20, Wierden of voorafgaand aan de herinneringsdienst van 9.00 tot 9.30 uur, locatie; Hervormde kerk te Hoge Hexel.

Condoleance en afscheid
Voor diegene die niet in de gelegenheid is voor een fysieke condoleance, heeft de familie de mogelijkheid gegeven voor een digitale condoleance achter te laten.
Deze is bereikbaar via: https://kreijkesuitvaartzorg.nl/condoleance/735/freek-ter-haar

Wij wensen, namens alle leden en bestuur van SVZW, de familie en naasten veel sterkte toe met dit verlies.

Namens het bestuur van SVZW

Voor een download van het overlijdensbericht, ter uitnodiging voor de herinneringdienst.
Klik dan op de volgende url: https://www.svzw.nl/2017/wp-content/uploads/2023/11/Rouwkaart-Freek-ter-Haar.pdf