SVZW D2 buigt voor NEO D3

Na een 1-4 verlies vorige week had SVZW d2 wat recht te zetten. Vol goede moed gingen de jongens de wedstrijd in. Na enkele goede aanvallen van SVZW kwam NEO met een tegen aanval die Derk Jan van de lijn haalde. Na nog een goede aanval van NEO scoorde zij de 1-0 en vlak daarna viel de 2-0 door slordig uitverdedigen. In de 20e minuut kreeg Sem Jager een goede kans maar de bal ging er net niet in. SVZW werd rustig aan de bal en kwam aan voetballen toe. Mede daardoor scoorde Sam de 2-1. Daarna kreeg Marijn vlak voor rust een goede kans maar de bal ging voorlangs. 1 minuut voor rust scoorde NEO nog de 3-1. Na rust kregen Sem Jager, Matthieu en Marijn een paar goede kansen maar misten ze net. Daarna scoorde NEO de 4-1 en de 5-1 nog en floot de scheidsrechter de wedstrijd af. Volgende week nieuwe ronde nieuwe kansen tegen ATC’65.

Groeten Marijn