SVZW E2 speelt eerste bekerwedstrijd

 

Het is zaterdagmorgen  23 aug.  het zonnetje schijnt lekker, SVZW E2 moet vandaag haar 1e bekerwedstrijd voetballen, nadat alle spelers in hun wedstrijdtenue waren gestoken met allemaal hun eigen rugnummers en op de voorkant de naam van de sponsor , E2 wordt gesponsord door DIRKSEN uit Almelo.

Maurits onze trainer leidt de warming up en heeft de  opstelling gemaakt, aan de lijn staan veel ouders,  opa’s en oma’s

Scheidsrechter Bert Prenger fluit stipt om half negen voor de aftrap, onze keeper Gires moet gelijk in actie komen en dat gaat hem goed af, Gires houdt veel ballen tegen, onze verdedigers Tim, Chris en Jochem verdedigen er lekker op los, onze middenvelders Luuk, Boaz en Jur staan hun mannetje op het middenveld en lopen hun longen uit hun lijf, onze spitsen Matthijs en Koen knallen er ook lekker op los. In de 2e helft kan het publiek juichen en in de handen klappen er wordt gescoord, helaas verliezen wij de wedstrijd.

Gr Martin