In de eerste fase was het even wennen aan elkaar, als samengesteld team uit meiden van Juventa en SVZW. Maar de samenwerking en gezelligheid werd steeds beter.

De 3e fase is een hele competitie, met uit- en thuiswedstrijden. Het team staat inmiddels als een eenheid (qua spel en sfeer). De een na de andere wedstrijd werd gewonnen. Deze week (woensdag) speelden we een gelijkspel, maar de andere teams hadden al minimaal 2 wedstrijden verloren. Dus was bij deze een na laatste wedstrijd, op zaterdag 20 mei, winst voldoende voor het kampioenschap.

We waren een beetje gespannen. Het was nog nooit zo stil in de kleedkamer bij de voorbespreking. Het zonnetje scheen, de tegenstander had er ook zin in. Supporters waren in grote getale aanwezig bij deze uitwedstrijd. Alle ingrediënten voor een mooie voetbalochtend.

De tegenstander speelde goed, maar gelukkig scoorden we halverwege de eerste helft de 0-1. Het bleef spannend. Tot in de laatste 5 a 10 minuten van de wedstrijd. Toen scoorden we nog 2 fantastische doelpunten! Een verdiende winst met 0-3.

Het jeugdbestuur kwam met medailles en chocolade. Na de wedstrijd was er nog een patatje bij de kantine in Wierden. Wat een feest!

Over 2 weken de laatste wedstrijd en dan nog een toernooi. Ook dan gaan we er weer voor.