Zaterdag a.s. begint de competitie voor het 1e elftal van SVZW. Er zijn vijf nieuwe spelers bij de selectie. En het lijkt ons een mooi idee om elke dag een nieuwe speler voor te stellen.

Vandaag met rugnummer 14 Stefan Maat

Stefan Maat

Ik ben Stefan Maat, 19 jaar oud. Ik woon sinds kort op mijzelf in Almelo, waar mijn vriendin ook vaak te vinden is😜. Mijn vorige club was Excelsior 31’ en mijn favoriete positie is op het middenveld (kan genieten van spelers als De Jong en Thiago). 

Ik studeer HBO Accountancy aan het Saxion in Enschede, momenteel in het 3e jaar. In mijn vrije tijd ben ik vaak achter de PlayStation te vinden of met vrienden.

Wat is je eerste indruk van SVZW en het team?

Mijn eerste indruk van SVZW is heel positief, mooie accommodatie en alles is goed geregeld. Ik vind dat we heel veel kwaliteit in het team hebben en dat we aantrekkelijk en goed voetbal kunnen spelen in het komende seizoen.

Wat is je persoonlijke doelstelling?

Mijn persoonlijke doelstelling is om mijzelf dit seizoen verder te ontwikkelen om een volwassener speler te worden.

Wat is het mooiste voetbalmoment tot nu toe uit je carrière?

Dat is een lastige. Het kampioenschap met Excelsior 31’ of de bekerwedstrijd tegen FC Utrecht. Als ik echt een keuze zou moeten maken zou het toch wel het kampioenschap zijn, de manier waarop en de sfeer waren onvergetelijk.

Wanneer is het seizoen geslaagd?

Kampioen of promotie. Met de kwaliteit die in de selectie zit moeten we dit kunnen!