Zaterdag a.s. begint de competitie voor het 1e elftal van SVZW. Er zijn vijf nieuwe spelers bij de selectie. En het lijkt ons een mooi idee om elke dag een nieuwe speler voor te stellen.

Vandaag met rugnummer 22 Lars Kroezen

Lars Kroezen

Ik ben Lars Kroezen, 23 jaar oud en vanaf komend seizoen speel ik voor SVZW. Mijn vorige club is PH Almelo waar ik sinds mijn dertiende speelde. Momenteel woon ik nog bij mijn ouders in Bornerbroek, maar vanaf volgend jaar ga ik samen met mijn vriendin in Almelo wonen. In het dagelijks leven ben ik werkzaam in de zorg als psychomotorisch therapeut. Hobby’s zijn uiteraard voetbal en uitgaan met vrienden.

Wat is je eerste indruk van SVZW en het team?

Momenteel is het nog erg rustig op de club i.v.m. corona en dit maakt dat ik nog niet zoveel mensen heb gezien en gesproken. Het sportcomplex ligt er strak bij en de randvoorwaarden om te voetballen zijn erg goed. Ik ben goed opgevangen door de groep en ik voel me op mijn gemak. Het niveau en tempo van voetballen ligt hier een stukje hoger dan bij mijn vorige club. Voor mij voelt dat als een uitdaging en dat is alleen maar goed!

Wat is je persoonlijke doelstelling?

Mijn persoonlijke doelstelling is om dit jaar mijzelf te ontwikkelen en een betere keeper te worden. Ik ga er alles aan doen om zoveel mogelijk minuten te maken in het eerste team. 

Wat is het mooiste voetbalmoment tot nu toe uit je carrière?

Het mooiste voetbalmoment is dat ik met PH twee keer achter elkaar kampioen ben geworden toen we de switch naar het zaterdagvoetbal maakten.

Wanneer is het seizoen geslaagd?

Het seizoen is geslaagd wanneer we promotie weten af te dwingen naar de hoofdklasse. Het liefst natuurlijk als we na 26 wedstrijden afsluiten als kampioen.