Zaterdag a.s. begint de competitie voor het 1e elftal van SVZW. Er zijn vijf nieuwe spelers bij de selectie. En het lijkt ons een mooi idee om elke dag een nieuwe speler voor te stellen.

Vandaag met rugnummer 4 Freek Grondman

Freek Grondman

Ik ben Freek Grondman, ik ben 29 jaar oud en woonachtig in Enschede met mijn vriendin Kristel. Ik ben geboren in Haaksbergen en woon sinds een jaar of acht in Enschede, inmiddels wonen wij nu 2 jaar in de wijk het Hogeland. Ik heb vanaf mijn 5e tot 29e jaar voor HSC’21 uit Haaksbergen gevoetbald, op twee jaar in de B’tjes bij FC Twente na. Ik heb 23 jaar bij HSC gespeeld, waarvan ongeveer 10 seizoenen voor de eerste selectie. Dit seizoen heb ik een nieuwe uitdaging gevonden bij SVZW in Wierden, ik ben vooral benieuwd naar de tegenstanders in het zaterdagvoetbal. In het dagelijkse leven ben ik werkzaam voor TDC Groep een personele dienstverlener uit Enschede, hier werk ik als accountmanager binnen de bouw sector en de technische sector. In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn vrienden en maak ik graag verre reizen met mijn vriendin.

Mijn eerste indruk van SVZW is positief, ik ben goed opgevangen door de jongens. Ik kende al een aantal jongens uit het verleden, zoals Robin de Jong, Bas ter Hogt en ik rijd samen met Burak vanuit Enschede naar Wierden. Mijn persoonlijke doelstelling is om te promoveren, dit kan via het kampioenschap of door het behalen van een periodetitel. Ik wil volgend seizoen graag in de zaterdag Hoofdklasse spelen, dit is een mooie competitie met sterke tegenstanders. Dit is ook het niveau waar SVZW thuishoort wat mij betreft.

Mijn mooiste moment tot op heden is mijn doelpunt tegen Go Ahead Eagles voor de KNVB beker, deze wedstrijd ging uiteindelijk via penalty’s verloren, echter was het een knotsgekke wedstrijd met veel doelpunten, rode kaarten, veel penalty’s en veel publiek. Het seizoen bij SVZW is voor mij geslaagd als wij volgend seizoen in de zaterdag Hoofklasse spelen en ik hier een wezenlijke bijdrage aan heb geleverd. Ik heb zin in deze nieuwe uitdaging en ik zal ervoor zorgen dat ik er klaar voor ben als de competitie van start gaat!