Zaterdag a.s. begint de competitie voor het 1e elftal van SVZW. Er zijn vijf nieuwe spelers bij de selectie. En het lijkt ons een mooi idee om elke dag een nieuwe speler voor te stellen.

Vandaag met rugnummer 20 Burak Babuloglu Uguz

Burak Uguz

Hallo ik ben Burak Uguz. Ben 26 jaar oud en ben woonachtig in Enschede. Afgelopen jaren heb ik gevoetbald voor HSC21 in Haaksbergen, SC Barbaros, Rigtersbleek en SC Enschede.

In mijn dagelijkse leven werk ik in de zorg. Ik ben gespecialiseerd als jeugdzorg werker, maar werk sinds 2 jaar in de gehandicapten zorg. Mijn werk zie ik tevens ook als mijn hobby, omdat ik hier veel plezier uithaal en hier ook mijn voldoening uit haal. 

Verder vind ik het leuk om plezier te maken met mijn vrienden als met mijn familie. Tot slot hou ik mij ook bezig met sporten in de sportschool. Vind het belangrijk om fit te blijven. 

Wat is je eerste indruk van SVZW en het team?

SVZW heeft mij tot nu toe een warme indruk gegeven. We hebben een jonge ploeg waar rek in zit. Plezier maken maar daarbij ook presteren lijken mij dan ook de juiste doelstellingen voor ons team. 

Wat is je persoonlijke doelstelling?

Mijn persoonlijke doelstellingen is allereerst fit blijven en daarbij plezier maken. Presteren valt ook onder mijn doelstellingen omdat ik altijd wil winnen. Ik baal dan ook enorm als ik een partijtje verlies tijdens een training. Daarbij is mijn doelstelling kampioen worden dit is dus ook een persoonlijk  doel

Wat is het mooiste voetbalmoment tot nu toe uit je carrière?

Mijn mooiste voetbalmoment heb ik meegemaakt bij sc Barbaros. Hier zijn wij 2 keer op rij kampioen geworden. Dit was een doel van mij, omdat ik alleen met dit doel ook bij sc Barbaros ben gaan voetballen. Met daarbij een positieve uitstraling geven aan de club wat ook aardig is gelukt. Via deze weg bij sc Barbaros ben ik ook getest bij Achilles 29  Groesbeek waar ik een contract zou tekenen, maar niet heb getekend mede door mijn studie en de afstand. 

Wanneer is het seizoen geslaagd?

Het seizoen is voor mij pas geslaagd als wij kampioen worden!