SVZW G1 boekt vooruitgang tegen Winterswijk maar geeft helaas de eerste zege uit handen

Klik hier voor alle foto’s van deze wedstrijd.

Hallo allemaal, we zijn met de tweede wedstrijd begonnen en we hadden er zin in tegen Winterswijk die van Tec had verloren. Na een warming up begonnen de teams, in de eerste helft was SVZW iets sterker dan Winterswijk en na een paar goede aanvallen stonden we met 2-0 voor. Helaas kwam Winterswijk weer terug tot 2-2, maar door onze spits kwamen we tot de belangrijke 3-2 en daarna was het rust.

Na de tweede helft ging het spel verder en het was een verhit potje. Winterswijk voelde ze zich genaaid door de scheidsrechter in de eerste helft, maar gelukkig stonden wij voor. Maar toen toen de tweede helft bijna voorbij was werd het 3-3 doordat onze keeper de bal niet klemvast, hierdoor kon Winterswijk counteren en in kon tikken. Later was het afgelopen, beide teams moeten het met een gelijkspel doen. Het is zuur maar we hebben tenminste onze punt binnen in een zware poule.

Een heel fijn weekend en tot volgende week als Tec op bezoek komt, ook een zware tegenstander voor ons maar met jullie supportershulp kunnen we ze aan!

Namens de sport journalist Ciro van Dijkhuizen en Bart Westera die er wegens nare omstandigheden niet bij kon zijn.