Beste allemaal,

Inmiddels zijn we als SVZW achter de schermen alweer druk om invulling te geven qua trainers voor het seizoen 2022-2023 en hebben we met de eerste trainers/coördinatoren reeds een overeenkomst mogen bereiken voor het komende seizoen.

Met de volgende trainers/coördinatoren zijn we een verlenging overeengekomen:

  • Johan ten Hartog / coördinator mini’s
  • Michiel van Leussen / trainer JO11-1
  • Timber Breukelman / trainer JO13-1
  • Michel Kraan / trainer JO15-1
  • Rifat Deniz / trainer JO19-1

De trainers waarmee we nu verlengd hebben blijven allemaal op dezelfde plek, behalve Rifat Deniz. Rifat schuift een plek op van JO17-1 naar JO19-1 in het nieuwe seizoen 2022-2023.

Dit in verband de huidige trainers van de JO19-1 (Jeff, Fred en Marco) welke hebben aangegeven na dit seizoen het trainerschap niet meer te kunnen combineren met hun dagelijkse werkzaamheden.

Namens SVZW willen wij Jeff, Fred en Marco bedanken voor de afgelopen twee seizoenen, verder wensen wij ze succes bij hun eventuele volgende trainersklussen en tot slot: wensen wij ze veel succes toe met de JO19-1 in de laatste fase van de competitie waarbij ze goed aan het presenteren zijn.

Er zijn reeds een aantal gesprekken gevoerd met andere trainers en daarbij worden er ook nog gesprekken gepland. Dit alles om in het nieuwe seizoen 2022-2023 de gehele jeugdopleiding te voorzien van enthousiaste trainers.

De positie van trainer voor de JO17-1 staat momenteel nog open, er lopen verschillende gesprekken en deze vacature zal later nog online komen.

Namens Patrick Bakhuis en het (jeugd)bestuur.

Fijne paasdagen