Beste jeugdleden van SVZW,

Het wachten wordt beloond en in dit artikel maken we de teamindelingen voor het seizoen 2023-2024 bekend. Er is met grote zorgvuldigheid gekeken naar de teamindeling door alle leeftijd coördinatoren, trainers, voetbalzaken jeugd en onze hoofd opleiding.

Bij SVZW staat het voetbalplezier van elk lid in zijn of haar eigen leeftijdsgroep voorop! Daarom hebben we bij het samenstellen van de teams met verschillende factoren, zoals leeftijd, vaardigheden, inzet en het aantal beschikbare spelers per leeftijd rekening gehouden.

We hebben daarbij getracht alle spelers op zijn of haar eigen niveau in te delen en teams in de juiste klasse in te delen. We verwachten dat we daarom met zijn allen maximaal voetbalplezier halen het komende seizoen.

Jullie missen in dit overzicht misschien nog de leiders en trainers, maar deze zullen samen met het trainingsschema zo snel mogelijk aan jullie bekend gemaakt worden.

We kijken uit naar een geweldig mooi voetbalseizoen waar bij onze club 75 jaar bestaat. Dat gaan we groots vieren op 23 september 2023, maar ook in de periode voorafgaand. Uiteraard gaan we verder met het ontwikkelen van de SVZW Academie en het gehele jeugdkader om zo het beste uit jezelf en elkaar naar boven te halen.

De trainingen starten weer in de week van maandag 23 augustus. Mochten jullie vragen hebben mail gerust naar jeugdvoorzitter@svzw.nl.

Namens het gehele jeugdbestuur,

Patrick Bakhuis
Hoofd Opleiding SVZW

Aanvullende informatie
Meer informatie over 6 tegen 6 voetbal? Klik op de link à infographic-6-tegen-6 (knvb.nl)
Meer informatie over 8 tegen 8 voetbal? Klik op de link à infographic-8-tegen-8 (knvb.nl)
Meer informatie over 11 tegen 11 voetbal? Klik op de link à 0806-factsheet-voetbalvormen11-tegen-11 (knvb.nl)

Team indeling SVZW jeugd 2023-2024: