JO9-3 – een team in wording.
Vanuit het nieuwe jeugdbeleid sinds 2022, startte het seizoen voor JO9-3 in een nieuwe samenstelling. Vanuit JO8-4 stroomden o.a. Rens, Jardie, Jack en Hugo door. Daarmee kregen zij gelijk vier nieuwe teamleden, instromende vanuit de mini’s en rechtstreeks met Hannah, Bela, Sepp en Wouter.

De spelers en de kwaliteiten:
Jardie Schoonhoven kenmerkt haar kwaliteiten als technisch hoogstand vanaf de middenveld tot de aanval, een nieuwe ‘Danielle van der Donk’ is in aantocht.
Rens Schoolderman, die als een ‘Nigel de Jong’ een stormram kan zijn in spannende wedstrijden. Vergeet daarbij echter niet zijn keeperskwaliteiten.
Hugo Schreur, als een ‘Davy Klaassen‘ haalt hij regelmatig de ballen op van achter en brengt ze naar ver naar voren, met dikwijls een passend doelpunt tot gevolg.
Sepp Gritter, maakt als een volmaakte linkspoot regelmatig gebruik van de buiten-kant-voet pass. In de goal kent hij ook de manoeuvres waarop ‘Manuel Neuer’ jaloers zou zijn.
Hannah Rauhe, volgt haar tegenstander op de centimeter nauwkeurig. Als volledig nieuwkomer maakt ze grote stappen en durft ze ook de keeperstaken volop aan. Een nieuwe ‘Sari van Veenendaal’?
Wouter Lubbers, als gewiekst verdediger, weet hij regelmatig ook goede steekpasses te geven. ‘Matthijs de Ligt‘ moet ongetwijfeld zijn grote voorbeeld zijn.
Jack Langenhof, laat zijn lengte spreken als een ‘Virgil van Dijk‘ bij Liverpool, zijn fysiek breekt de aanval door midden en pakt regelmatig zijn goaltjes mee.
Bela Schuurman, werkt als een scherpschutter in het team met zijn krachtige schot. Als een ‘Christiano Ronaldo‘ wordt hij steeds beter en sneller in zijn spel.

Het team en de wedstrijden:
Uitkomend in de 5e klasse – en met de trainingen van Rutger Span – begint het team langzaamaan op stoom te raken. Waren de eerste wedstrijden nog met grote verschillen, eindigt het team nu met lichte winst of verlies in de spannende gespeelde partijen.
Voor de komende reeks vanaf de winterstop, voetballen zij de komende weken in Wierden en omstreken. Met tegenstanders als PH, Hector, Luctor, Markelo en Oranje Nassau zal het geen makkelijke worden. Maar de teamgeest staan bovenaan en wordt het steeds meer een prima team in wording!

Op de foto aanwezig, van links naar rechts:
Voorste rij: Rens Schoolderman, Wouter Lubbers, Hanna Rauhe, Sepp Gritter
Achterste rij: Rutger Span (trainer), Bela Schuurman, Jack Langenhof, Jardie Schoonhoven, Hugo Schreur, Richard Schreur (leider).
Ontbrekend op foto: Erwin Langenhof (leider)