JO9-2 is een team dat vanuit de mini’s inmiddels al ruim 1,5 jaar samenspeelt. We spelen nu in de 4e klasse. Graag stellen we je voor aan deze toppers!

In de goal staat Daan Wezenberg, met zijn katachtige reddingen pakt hij menig punt voor De Zwaluwen.

In de verdediging staat Sem ‘de muur’ Barendregt. Hij lijkt klein, maar is ijzersterk en laat geen aanvaller passeren. Naast hem staat Joost Janssen. Met zijn gouden linkerbeen schiet hij ze regelmatig in de kruising. En daarnaast staat Douwe Stenekes, de dribbelaar. Hij passeert met gemak de as van het veld.

Op het middenveld Milan Zengerink, ook wel bekend als de hakjes koning. En Luuk ‘de Beuker’ Hekman en de topscorer van het team. 

In de aanval staan Floris Ten Hove, die met zijn geweldige kapbeweging elke verdediger het bos in stuurt en tot slot Vayen Schartman die met haar prachtige assists iedereen vrij voor de goal zet!

De technische staf;
– Moniek Zengerink; leider en meesterbrein achter de tactische wissels
– Jesse ten Hove; trainer/coach. De bedenker van de ‘pak die gebraden kip’ methode. Ontwikkeld om bij balverlies de bal direct terug te veroveren.
– Jos Hekman; trainer/coach. Hoofd technische staf en algehele wedstrijdleiding

Namen van links naar rechts, achteraan beginnen.
Vayen Schartman, Joost Janssen, Sem Barendregt, Daan Wezenberg, Milan Zengerink, Floris ten Hove, Luuk Hekman en Eva Baltus (is Douwe Stenekes voor in de plaats gekomen)