JO8-1 van SVZW bestaat dit jaar uit een krachtig en gebalanceerd team.

Jefta Buijse: Een doorzetter en echte pitbull op het veld. Gedreven en vol passie tot de laatste minuut strijd blijven leveren is wat deze topper een winnaar maakt! Jefta is gegarandeerd contract materiaal voor het eerste elftal SVZW.

Kiki Veltink: Plezier hebben in voetbal, dit straalt er van af bij Kiki Veltink. Puur linksbenig en altijd volop het duel in. Kiki deinst nergens voor terug en komt altijd als winnaar uit de strijd! JO8-1 kan trots zijn op deze mooie dame in het team! Lieke Martens 2.0 in de blonde versie!

Marijn Oost: overzicht op het spel is één van Marijns grootse kwaliteiten. Ook Marijn duikt als een leeuw volop het duel in om als grote winnaar mét bal verder te kunnen. Wordt een boomlange, blonde spits met Vennegoor of Hesselink kwaliteiten! 

Stan Lammers: Stan heeft een trukendoos waar de bodem nog niet van in het zicht is. Spelers dol maken lijkt zijn eerste prioriteit! Rugnummer 6 zou echter ook prima nummer 9 kunnen zijn, want deze blonde adonis heeft een neusje voor de goal!

Clifford Teussink: De Blonde Marco Matterazi! Zo leerden wij Clifford kennen. Spijkerharde, meedogenloze, nietsontziende verdediger pur sang! Ontwikkelt zich zo snel in alle opzichten dat er een verrassend scorend vermogen zit in deze altijd goed gekamde blonde God! Heerlijk enthousiast en onmisbaar als schakel in ons team!

Jesse Schutteman: Zo snel hebben ze zich nog niet vaak laten zien op de SVZW velden. Jesse maakt gebruik van alle kwaliteiten die nodig zijn om “Overmars of Robben 3.0 te worden. Verschil met Overmars is dat Jesse zo snel is dat hij met geen enkel deel op de foto te zetten is. Vlammend schot vanaf de rechter flank is gegarandeerd kassa! Mino Raiola zet zijn geld in!

Jim Schutteman: Slim spelen is uiterst succesvol als je vooraf weet waar je moet staan! Inzicht, overzicht, hardheid, pootje niet terugtrekken, winnaars mentaliteit. Splijtende passes en nu al een wereldschot! SVZW gaat nog heel veel plezier beleven aan deze “Beckenbauer”

Over het team:

Vele oud spelers van SVZW staan nu al vaak te genieten langs de kant van de lijn:

JO8-1 kenmerkt zich als typisch SVZW team!! Opgestroopte mouwen, sokken niet te hoog, gas erop en GRÖSS VRETT’N!

Van links naar rechts.

Trainer: Jelmer Tiekstra

Staand: Kiki Veltink, Stan Lammers, Clifford Teussink, Marijn Oost

Leider: Marcel Schutteman

Zittend: Jefta Buijse, Jim Schutteman, Jesse Schutteman