SVZW is per direct op zoek naar een assistent trainer voor het JO19-1 TEAM, uitkomend in de 4E Divisie.

Wat ga je doen?
Je verzorgt samen met de hoofdtrainer de trainingen op maandag- en woensdagavond. Je assisteert de hoofdtrainer in de begeleiden en coaching van de spelers met de wedstrijden van het JO19-1 op de zaterdagen. Je neemt deel aan periodieke overleggen met trainers van het 1e, 2e, 3e en JO19-1, samen met de technische commissie. Je ziet het als een uitdaging om spelers beter te maken, met als doel om spelers door te laten stromen naar het 1e elftal.

Wat vragen wij?
We zoeken een enthousiaste trainer met goede communicatieve vaardigheden die oog heeft voor de dynamiek van een JO19-1 team. Je bent resultaatgericht, maar de ontwikkeling van spelers is de hoofdzaak.

Wat bieden wij?
Je maakt gebruik van uitstekende trainingsfaciliteiten welke je aangeboden worden op ons mooie sportcomplex. Je krijgt de beschikking over de beste materialen en je traint de enthousiaste en jonge spelersgroep op ons prachtige hoofdveld. Daarnaast ontvang je uiteraard een passende vergoeding.

Kijk voor meer informatie over onze voetbalvereniging op www.svzw.nl

Heb je interesse in deze functie, neem dan contact op met Jan Lohuis via 06-25116941 of stuur een mail naar bestuur@svzw.nl