Hai alle, we waren weer paraat voor de wedstrijd tegen Achilles uit Hengelo. Na een korte warming up die langer had mogen duren, begon de eerste helft. Achilles nam de eerste zet en SVZW was nog niet echt wakker, het duurde ook niet lang dat Achilles de 1-0 erin schiet. De 2-0 kwam ook doordat Achilles in de eerste helft scherper was dan SVZW maar later kwam de 2-1 eindelijk en daarna was het rust.

En na de ranja begon de tweede helft, Achilles ging verder waar het was gebleven en het was al 5-1 op een gegeven ogenblik door slordigheid en niet communiceren bij SVZW. En het veld hielp ook niet mee maar gelukkig kwam de 5-2 en 5-3 door nummer 11 die het op ze heupen had, maar was niet genoeg. De scheids floot af en SVZW ging balend de bus in terug naar Wierden.

Volgende week tegen Rigtersbleek G3 komen jullie ons dan aanmoedigen, dan hopen we dat we beter zijn voor jullie, want dat verdienen jullie. Voor nu een mooi weekend en tot volgende week namens Ciro van Dijkhuizen en het G-team van SVZW, tot dan.