SVZW komt op donderdagavond 20 oktober in actie tegen VV Harfsen. Deze wedstrijd stond oorspronkelijk voor zaterdag 22 oktober op het programma. Na goed overleg tussen beide clubs is een aanvraag bij de KNVB ingediend om de speeldatum naar 20 oktober te wijzigen. De KNVB heeft ingestemd met dit verzoek.

SVZW is in de volgende bekerronde gekomen door als eerste te eindigen in een poule met DOS’37, STEVO en Enter Vooruit.

Harfsen komt uit in de 4e klasse H van het zaterdagvoetbal.  In die klasse staat Harfsen op de 3e plaats met 9 punten uit 4 wedstrijden.  Afgelopen zaterdag werd er met 3-2 gewonnen van FC RDC. In de 80e minuut was de stand nog 0-2, maar in de laatsten minuten van de wedstrijd scoorde Harfsen drie maal en wist deze wedstrijd alsnog te winnen.   Harfsen begon het bekertoernooi met een winstpartij tegen Almen (3-0) en daarna werd er  tegen 3e klassers Brummen en Oeken tweemaal met 4-4 gelijk gespeeld.  Die 5 punten bleken genoeg voor de winst in de poule. In de loting voor de volgende bekerronde werd Harfsen gekoppeld aan SVZW.

De bekerwedstrijd tussen SVZW en Harfsen zal worden gespeeld op sportpark “Het Lage Veld” in Wierden. De aftrap is om 20:00 uur.