Een voetbalclub is altijd dynamisch, vooral als het gaat om vrijwilligerswerk.
De mutaties zijn in elk seizoen aanwezig. Of het nu gaat om de jeugd of de senioren.

Op dit moment is het item ‘team van de week‘ bij SVZW opnieuw opgepakt, nadat de eerdere sterkhouders Dieter Kosters en Dennis Schutten na vele jaren met verve hun taak mochten uitvoeren voor de vele jeugdteams van SVZW.

Op dit moment wordt het team van de week, actief uitgedragen door Manon Langenhof-Timmerman, Benjamin Roos en natuurlijk onze SVZW-kenner Roy Bouwhuis. Echter geven we ook de kans aan andere ouders om te rouleren. Afgelopen zaterdag waren de bovenstaande namen vergezeld door Angelique Wolters.

Team van de week (zaterdag 2 maart 2024)

Klik hier voor alle foto’s van deze Teams van de Week

Afgelopen zaterdag waren de jeugdteams van JO8-1 en JO8-3 aan de beurt.
Beide jeugdteams zijn wegwijs gemaakt door de enthousiaste werkwijze van coach Johannes ten Hartog. Dat deze man inmiddels al vele talenten heeft mogen kweken is vrij duidelijk. Hieronder lichten we de jeugdteams van deze zaterdag toe.

Team JO8-1

JO8-1 staat onder de leiding van Demi Lodeweges en Jan Meijerink. Niet alleen als leiders, maar ook afgewisseld beide als trainer. Wat dat betreft is de opleidingsvorm met oud-SVZW-spelers hier met nadruk gelegd.

Het team van de JO8-1 bestaat uit de spelers, Abel, Senna, Lex, Siem, Joep, Rens, Boaz en Hugo. Voor het tweede kwart op rij komen we uit in de 1e klasse en wordt nagenoeg elke wedstrijd gewonnen. De achterhoede wordt vaak gevormd door Siem, Boaz en Hugo. Het middenveld is de plek voor Senna en Rens. Voorin moeten Joep en Abel voor de doelpunten zorgen. Lex is na een gebroken been binnenkort weer beschikbaar.
Als 1e klasse spelend team, maakten zij in de eerste fase reeds 100 goals met elkaar. Veelbelovend qua niveau en cijfers voor de volgende seizoenen.

Team JO8-3

JO8-3 staat onder de leiding van Marco te Wierik en Gerwin Hammers. Samen met de jeugdtrainers Floris (spelend in JO15-2) en Erik Schapink (vader van Emma).

De samenstelling van JO8-3: Teun (de tank, kom je niet langs), Noud B (chef sliding), Jesse (is altijd in de aanval), Siem (van de loepzuivere passes), Stephano (is heerser op het middenveld), Stef (de stijve linkspoot), Emma (geeft vrouwelijke touch), Noud L (zit altijd op de brommer) en Vince (is breed inzetbaar). Deze jeugd komt wekelijks uit met de Olympische gedachte: meedoen is belangrijker dan winnen.

Als team van de week bedanken we alle aanwezige jeugdspelers en meegereisde ouders deze middag.

Namens team van de week,
Manon, Benjamin, Angelique en Roy.