SVZW zit gelukkig ook nog in het bekertoernooi. Inmiddels is dit toernooi ook al in de knock out fase terecht gekomen. Met andere woorden, de winnaar van een wedstrijd gaat door naar de volgende ronde. De komende weken staat de 4e ronde  van Groep 1 op het programma. Er zitten nog 32 ploegen in de beker. Na deze ronde blijven er dus nog 16 clubs over die nog steeds kans hebben op het winnen van de beker.

SVZW speelt op donderdagavond tegen ROHDA Raalte om een plek bij de laatste zestien. ROHDA Raalte komt uit in de  4e divisie.  Ze zijn bezig aan een goed seizoen. Met 32 punten uit 17 wedstrijden staat de club op de 4e plaats op de ranglijst. Net als SVZW speelden ze afgelopen weekend een derby. De Sallandse strijd tegen Heino. In Raalte werd met 1-3 verloren. Toch wel een pijnlijk verlies, ook gelet op de ranglijst, want Heino staat bijna onderaan.

ROHDA Raalte kwam in deze bekerronde terecht door op 21 november WHC in Wezep met 2-3 te verslaan. En WHC is de sterke koploper uit de 1e klasse H. SVZW zal dus een topprestatie moeten leveren om door te gaan naar de laatste zestien in de beker.

De wedstrijd tussen SVZW en ROHDA Raalte begint om 20:00 uur op sportpark : “Het Lage Veld” in Wierden.

Wat betreft de competitie komt SVZW pas weer op zaterdag 2 maart in actie. Die zaterdag komt Dalfsen naar Wierden. Wel staat er nog een oefenwedstrijd in de agenda. Donderdag 15 februari is Bon Boys de tegenstander. Die wedstrijd is ook in Wierden en begint om 20:15 uur.

Gerrit Koers