Op dinsdagavond 21 november speelt SVZW thuis tegen Nieuwleusen. Dit is een wedstrijd in het kader van de Mannen KNVB beker Amateurs 2e ronde Groep 1.  Het bekertoernooi zit nu in de knock out fase. Met andere woorden de winnaar gaat door, voor de verliezer zit het beker toernooi erop.

Tot nu toe is SVZW in de competitie niet erg succesvol op het eigen veld. Hopelijk weet SVZW dinsdag te winnen van Nieuwleusen en is dat het begin van een mooie serie wedstrijden.

Nieuwleusen komt uit in de 2e klasse I van het zaterdagvoetbal. Zij maken tot nu toe een goed seizoen door, want op dit moment is de club de koploper in de competitie. In 8 wedstrijden werden er 15 punten bij elkaar gespeeld. Er werden 22 doelpunten gemaakt, maar ook 12 tegentreffers geïncasseerd.  De ploeg word nu voor het vijfde seizoen getraind door Jeroen Elzinga.  De topscoorder is Randy Vink, hij heeft al 10 competitiedoelpunten achter zijn naam staan.

Nieuwleusen kwam in deze bekerronde terecht door op 18 oktober met 0-2 te winnen van zondag 4e klasser ABS Bathmen.

De bekerwedstrijd tussen SVZW en Nieuwleusen begint om 19:30 uur op sportpark ”Het Lage Veld” in Wierden. Scheidsrechter is S Kiremit.

Iedereen hartelijk welkom bij deze wedstrijd.