Hai allemaal daar gaan we weer lekker ballen, onze eerste competitiewedstrijd wedstrijd was tegen Achilles 12 uit Hengelo. We wilden het ze graag moeilijk maken omdat we niet veel van ze hebben gewonnen. Om half elf start de wedstrijd onder toeziend van onze scheids Jan svzw en achilles gingen gelijkwaardig op in de eerste helft en het ging op en neer svzw deed wat ze moesten doen verdedigen en kijken naar de man maar achilles kwam op voorsprong door goed kwaliteitsspel. Toen de aftrap was gedaan probeerde svzw aan te vallen, maar achilles verdedigde ook goed. Toen was het rust en na de thee ging de tweede helft beginnen.

Het was net de eerste helft, het ging weer op en neer maar svzw ging knokken naar een punt en kreeg die, de aanvoerder kreeg hem aangespeeld en schoot binnen ook omdat de keeper van tegenstander niet goed bij zat. Wat een blijdschap bij svzw en na een tijdje probeerde beide ploegen het wel maar tevergeefs. Het werd nog even flink onvriendelijk door een overtreding van svzw maar daarna was het gesust en ging het spel verder. Na afloop vind Jan de scheids het welletjes en floot af. Het gelijkspel wordt gevierd en nog wel met 8 man van svzw.

Namens Bart Westera die door omstandigheden dit verslag niet kon schrijven wensen we jullie een fijn weekend en tot volgende week als het doorgaat in Reutum

Met de beste groeten Ciro van Dijkhuizen en het G-Team van SVZW