Hallo supporters met heerlijk weer speelden we tegen Reutum we hadden nog wat goed te maken en na de warming up begonnnen we aan de wedstrijd. SVZW begon aardig tegen reutum maar was nog niet echt bij de les en daardoor kreeg reutum wat ruimte en voorkwam de keeper van Svzw dat we achter kwamen. Maar we kwamen achter door het spel van Reutum.

Svzw probeerde te scoren maar helaas had de keeper een goede dag, Maar de 1-1 kwam door onze Marc en SVZW was weer bij de les. Het was spannend beide teams waren aan elkaar gewaagd maar het bleef bij deze stand in de rust. Na de thee gingen we met de tweede helft beginnen we moesten aanvallen plus verdediging goed zetten dus lukte redelijk maar de irritatie kwam om de hoek kijken en Svzw ging afstandschoten doen en vergaten elkaar te vinden en voetballen als een team. Reutum kwam op voorsprong en Svzw had dat aan zichzelf te danken. Na afloop floot de Scheids af en was een nederlaag een feit.

Zwaar onnodig en niet gehoeven volgende week MOET Anders want dit kan niet he?

Was veel beter dan  vorige week maar daar kopen we niks voor. VOLGENDE THUIS KOM ONS AANMOEDIGEN  want deze hoeven deze absoluut niet te verliezen.