De sfeer zat er deze week goed in bij de O15-3 na het doorgaan in de beker en de gewonnen derby. De spelers waren tot op het bot gemotiveerd om vandaag weer voor een mooi resultaat te gaan. Dit bleek echter ietsjes anders dan gewenst te verlopen. We leken met een 0-3 achterstand de kleedkamer in te gaan maar gelukkig was daar nog Yannieck die de 1-3 wist te scoren. Wat er gezegd is in de kleedkamer houden wij liever voor ons zelf maar dat het geholpen heeft was duidelijk.

Na 2 minuten gespeeld te hebben wist Rutger de 2-3 te scoren waardoor we weer helemaal terug waren in de wedstrijd. Het duurde even tot we de gelijkmaker wisten te maken maar toen die er eenmaal in zat via Yannieck in de 48ste minuut ging het snel. Daniel wist binnen 3 minuten twee keer te scoren waardoor er een veilige marge was van 2, oftewel 5-3 voor ons! O15-3 bleef pushen voor meer goals en dat hielp! In de 62ste minuut wist Rutger zijn 2e van de middag te maken! De inmiddels uit nood ingevallen Jelte omdat Thorben helaas met een polsblessure eruit moest wist nog tweemaal te scoren, in de 64ste en 67ste minuut!

We maakten het ons dus zelf erg lastig maar ook dit zijn mooie leermomenten. Van een 0-3 achterstand terugkomen tot 3-3 en vervolgens er met 8-3 overheen walsen. O15-3 begint de competitie met 3 punten en is hongerig voor meer punten dit seizoen!