Voor de toeschouwers die zaterdagochtend vroeg bij veld 3A stonden te kijken, was een telraam geen overbodige luxe.
Bij de wedstrijd tussen SVZW JO11-2 en Heracles JO11-5 moest je blijven opletten want anders had je weer een doelpunt gemist.
Het tempo van de wedstrijd lag hoog en het spel ging op en neer.
Beide team wisten veel kansen bij elkaar te spelen en wisten ook de kansen te verzilveren.
Daardoor werd het voor iedereen een leuke eerste helft om te spelen en om naar te kijken.
Bij de rust stonden de bezoekers uit Almelo met 3-4 voor.
In het voetbal zijn twee helften nooit hetzelfde en soms kan een tweede helft een totaal ander spel laten zien.
Zo ook in deze wedstrijd.

Na de rust was het ineens SVZW dat de meeste kansen kreeg en de ene na de andere goal wist te maken.
Het vertrouwen groeide daardoor en Heracles moest toekijken hoe hun voorsprong als sneeuw voor de zon verdween.
Maar liefst negen treffers werden er door de zwaluwen gemaakt waardoor  er ineens een tussenstand van 12-4 was.
In de slotfase van het duel wist Heracles ook nog twee keer te scoren en dat hadden ze ook echt wel verdiend.

Met een eindstand van 12-6 kunnen we dus spreken van een heus doelpuntenfestijn.
Beide teams bedanken we voor deze mooie pot voetbal !