Hai alle hier mijn laatste verslag van dit jaar en seizoen, we gingen onze laatste wedstrijd spelen tegen koploper rigtersbleek uit Enschede we hadden nog iets goed te maken tegen de 7-1 verlies bij hun. Na de warming up begon de wedstrijd, svzw ging proberen te voetballen als team en dat lukte nu wel aardig iedereen was gebrand alles te geven na het debacle van vorige week door een eigen doelpunt van de tegenstander was het 1-0 voor svzw!

En rigtersbleek was wakker geschud en probeerde te scoren en dat lukte hun, maar SVZW gaf niet op ze probeerde de goal te vinden maar het werd druk bij het doel van rigtersbleek en daardoor kon hun keeper niet goed de bal klem pakken waardoor iemand van de svzw de 2-1 kon binnentikken. Wat een vreugde en toen was rust.

Na de thee begon de tweede helft het ging gelijk op en neer en de 2-2 kwam nog nu was het effe spannend voor svzw kon we nog scoren het antwoord was ja de 3-2 viel gegeven moment en het sportpark barste uit de voegen de spelers van svzw waren dolblij en ze hielden dit ook vast want rigtersbleek scoorde niet meer de scheids floot af. En wat een stunt eigenlijk de nummer vier verslaat de koploper door de werken als team en we waren slimmer en strijdlustiger dan hun kortom een super zaterdag voor ons en de supporters.

We willen jullie heel erg bedanken voor ons aanmoedigen van het seizoen en hopen jullie met veel weer terug te zien in een nieuwe competitie.

Fijne feestdagen alvast een gelukkig Nieuwjaar en tot volgend jaar!

Doelpuntmakers van ons waren Marc en David.