Hoi allen, hier een verslag van onze boys svzw g1. We moesten vanmiddag om twee uur tegen neo voetballen, we hadden goede hoop omdat we een sterk team hadden en reisden dus met vertrouwen en goedgezind naar Borne. Nadat we ons hadden omgekleed was tijd voor warming up en toen begon de wedstrijd.

Svzw ging gelijk de goal zoeken maar hun keeper was goed en hield ze tegen en neo counterde op de helft van svzw en svzw vergat de vrije jongens van neo aan te pakken en kwam op een 1-0 achterstand svzw baalde maar liet zich niet gek maken en  we zochten wel maar wou niet lukken en toen was rust.

Na de thee ging de tweede helft verder neo had de keeper gewisseld, svzw had aftrap en kreeg wel mogelijkheden maar werden slap afgemaakt. Er werd niet gecombineerd als team voor het doel van neo. Neo zelf was beter en slimmer dan svzw en daardoor vergaten we als team te voetballen. Later in slotminuten moest een speler van ons met rood vanaf door emotie en was voor svzw niet leuker op. De scheids floot op gegeven moment af en svzw g1 ging beschamend en teleurgesteld naar de kleedkamer om te douchen, want we hadden de nederlaag aan ons zelf te danken.

Volgende week de laatste wedstrijd op programma tegen Rigtersbleek g2 dan is het eindelijk winterstop. Komen jullie ons nog een keer aanmoedigen?