Hai allemaal, hier nog een verslag van ons team we moesten vorige week tegen reutum g1, een sportieve ploeg. Om half elf begonnen we aan de wedstrijd. Svzw was duidelijk beter dan reutum het probeerde de bal rond te gaan en de goal te zoeken die kwam er door goed combineren van svzw en later viel ook de 2-0 door een keepersfout van reutum er viel later niet veel en gegeven moment was het rust in de tweede helft ging svzw weer verder met goals maken en te voetballen en dat ging aardig goed de 3en 4e goal waren een feit maar toen kwam er flinke regenval en begon het te onweren de scheids wist genoeg en floot af dit was gevaarlijk een simpele overwinning op reutum was een feit voor svzw en hebben nu vier punten uit 2 wedstrijden volgende week zie we jullie in Enschede voor de wedstrijd tegen rigtersbleek g3 en hopelijk pakken we drie punten mee tot volgende week zaterdag om tien uur