SVZW G1 is thuis begonnen aan zijn 1ste bekerwedstrijd tegen de Esch g3, een onbekende team voor svzw g1 om 10:30 uur! Hiervoor omkleden en een rondo om in vorm te blijven, de scheidsrechter was Jurgen Seppenwoolde! Vanaf de 1ste minuut gaf svzw g1 meteen druk op de wedstrijd, daar waar de Esch g3 probeert te counteren en in duels te winnen goals probeert te maken, was het svzw g1 dat voorkwam met 1-0 ! Door snel te combineren, al snel viel de 2-0 niet heel veel later, maar de esch g3 uit Oldenzaal gaf niet op, probeerde zo links en rechts de bal te passen om een counter te creëren, helaas zonder resultaat. De 3-0 viel niet heel veel later door een corner, wat passes en raak !hieropna kreeg de esch g3 het idee dat ze in duel veel ballen wisten te veroveren, alleen het laatste zetje was helaas niet altijd haalbaar, soms een balletje naast of over, eveneens gebeurde het aan de andere kant, de 4-0 kwam door snel tikken en lag daardoor in het netje, nog voor de rust via een corner kreeg svzw g1 de 5-0 mee, door een snelle pas, was het kappen en draaien en zo viel de 5-0 binnen. Voor rust werd het zelfs nog 6-0, toen was het rust.

In de rust pauze waren er svzw g1 spelers wel zo sportief om met de tegenstander mee te willen gaan doen en na rust bracht dat ook resultaat met zich mee, via een corner van de esch g3 werd het 6-1. Toch kwam het er via 1 op 1 duels en in de warmte, wat ze ook probeerden er niet van en de 7-1 werd door verovering van de bal op het middenveld, ook nog eens ingetikt. Daarnaast ook nog eens de 8-1 en de 9-1 was ook een formaliteit. En de wedstrijd eindigde door een lange bal in het hoekje van het doel nog naar 9-2, Svzw g1 heeft daardoor ook meer dan terecht gewonnen 1 van de 2 knockout fase bekerwedstrijden. De esch g3, een nieuw team, kan met opgeheven hoofd terug kijken naar een leuke bekerwedstrijd waarin ze voor hun doen alles gegeven hebben, de return is op 10 september in Oldenzaal !