Beste mensen van svzw g1, in mijn 9 jaar tijd bij svzw g1, heb ik veel mogen schrijven, en citeer dan ook graag dat dit bericht, een zwaar en zwart bericht is om te schrijven, het g-team van Jan de voer, Alex mengerink en hans timmerman, zouden om 10:30 op 5 maart, op sportcomplex svzw hoofdveld een competitiewedstrijd hebben tegen rigtersbleek g3 ,met nodige spijt, is de tegenstander helaas, zonder enige reden en afzegging niet op komen dagen, ik en het g-team betreuren dit ten zeerste, wij hopen daarom dat over 2 weken op 19 maart bij rigtersbleek g2 competitiewedstrijd, wel door gaat, maar dit moment gaat mij en het svzw g1 g-team wel heel erg diep, en we vinden dit natuurlijk ook erg vervelend voor de leiders trainers, scheidsrechter en supporters die daardoor getreurd worden, om iets wat niet doorgaat, en moesten een partyvorm 6 tegen 6 vanuit eigen vereniging zien spelen, het doet mij verdriet, om dit te melden, en ik en het svzw g-team, leiders, trainer. En scheidsrechter hopen dit achter ons te kunnen laten, en dat dit eens maar nooit weer hoeft te overkomen, en svzw-g1 weer sportief door te mogen gaan!

Dank u allen namens het lezen!

Bart Westera