Hai supporters we mogen weer voetballen tegen de koploper De Esch wel te verstaan

We misten een paar mensen wegens griep of verkoudheid maar hadden genoeg  mensen. Na de warming up begonnnen we aan de aftrap Svzw begon goed aan de wedstrijd en streed hard om een goal te zoeken maar wat kansen was daarmee wel gezegd maar de Esch kwam op voorsprong onverdiend maar waar. Na de aftrap was bijna de gelijkmaker maar helaas de paal balen he! Maar verder gebeurde er niet veel en was rust. Na de thee ging de tweede helft beginnen Svzw ging op zoek naar de goals maar had pech in de afronding zo nu en dan en kwam de Esch ook nog op 2-0 te staan. Svzw probeerde alles wat het kon maar hij wou er niet in later werd niet zo vriendelijk meer door emoties maar er werd door gevoetbald. Maar helaas we verloren ondanks het sterke spel van ons

Later werd er goed de waarheid verteld over de wedstrijd in de kleedkamer maar Svzw G1  heeft laten zien dat ze kunnen voetballen volgende week gaan we proberen de punten in eigen huis te houden. Dan spelen we tegen Vogido uut Enschede. Voor nu een mooi weekend en graag tot volgende week juicht ons naar de overwinning!!!

Met hartelijke groet Ciro van Dijkhuizen en de boys van Svzw G1 en de leiders en jan de trainer