Svzw g1 is om 10:30 zijn wedstrijd begonnen tegen oranje nassau g2, thuis! Svzw g1 begon gespannen aan de wedstrijd, daar waar oranje nassau g2 al 1 wedstrijd in de benen had tegen rigtersbleek g1 (3-9) verloren! Maar het was oranje nassau g2 dat de 1ste helft kansen kreeg en zich terugtrok met 5 a 6 man in verdediging! De 0-1 kwam dan ook niet uit de lucht vallen! Door een door dringende middenveld kwam oranje nassau g2 erdoor en schoot zo de 0-1 binnen, niet evenveel later kreeg het ook nog de 0-2 binnengeschoten, door communicatie fouten bij svzw g1, maar daarna kreeg Svzw g1 toch zijn doelpunt mee de 1-2 en wilden meer! Soms ging het er onsportief aan toe, maar Svzw g1 bleef bij de les en trok zich er weinig van aan! Maar bleef toch voetballen, nog niet allen 100% maar in de 2e helft kwam daar heel veel verandering in!

Helaas kreeg het zijn slechtste vervolg ooit, oranje nassau g2 combineerde en een eigen speler van Svzw g1 maakte ongelukkig een eigen doelpunt waardoor oranje nassau g2 op 1-3 voor kwam! Maar toch kwam Svzw g1 door in elkaar te blijven geloven terug op 2-3 door prima combinatievoetbal!

Na de 2-3 voetbalde beiden naar meer maar tot alle neidigheid aan toe was het oranje nassau g2 dat voor doel combineerde en weer een Svzw g1 speler dat ongelukkig in eigen doel tikte! 2-4, maar Svzw g1 gaf desondanks niet op, toch was het oranje nassau g2 dat de 2-5 maakte, vanaf dat moment, speelde er binnen Svzw g1 een soort onoverwinnerlijjkheid! Hier tussendoor kreeg een speelster van oranje nassau g2 helaas een overtreding wat haar de wedstrijd gekost heeft, eveneens dat een speler van Svzw g1 een duel wint maar bij de duel de speler van oranje nassau g2 maakt en vervolgens bij de keel gegrepen werdt! Daarna werd het goedgemaakt en ging iedereen verder op dezelfde weg!

Iedereen binnen Svzw g1 zag het 3-5 worden uit een combinatie aanval en vanaf afstand werd het 3-5, het geloof was helemaal terug met zo’n 20 minuten op de klok! Svzw g1 bleef ook in de opbouw van oranje nassau g2 druk zetten dat wat de 1ste helft vaak nagelaten werdt! Door het druk zetten van Svzw g1 op oranje nassau g2 wist ook de keeper niet meer makkelijk op te bouwen, gaf het een paar ballen naar voren toe maar werden binnen (no time ingeleverd) en zo weer naar voren toe gecombineerd naar het doel van oranje nassau g2! de drive, chemie, kracht, vechtlust, discipline, en het geloof in elkaar gaf Svzw g1 daarmee de 4-5 ook uit een combinatie spel van een paar x tikken uit afstand terug op 4-5, hierop na probeerde oranje nassau g2 de pot dicht te houden en tijd te rekken om zodoende de wedstrijd te winnen, maar op doel van oranje nassau g2 werd het een schiettent de laatste 10 minuten, van middenveld naar de aanvallers, en zelfs de keeper was in topvorm, en maakte door geen fouten te maken een sterke indruk, helaas zonder resultaat, en wanneer iedereen dacht dat het met deze stand het gebeurd zou zijn denkend (boek gesloten) bleek de drive, chemie, kracht, vechtlust, discipline,en drijfveer en het geloof in elkaar het verschil te maken, de keeper speelt de bal naar voren toe van oranje nassau g2, de bal wordt onderschept door een middenvelder, die gaf de bal aan een aanvaller en kapte 2 man uit en schoot de 5-5 binnen! Het publiek inclusief de Svzw g1 spelers/sters! Werden gek van geluk, ging het nog zo’n 2 a 3 minuten door maar zonder resultaat en floot de scheidsrechter daarna af!