Svzw g1, is om 10:25 uur ietsje eerder begonnen met de thuiswedstrijd tegen Achilles g1. Achilles g1 dat met een grote groep aanwezig was, totaal 11 man, nam het op tegen de 9 van svzw g1, eenmaal begonnen aan de wedstrijd, bleek al snel wat de intenties van Achilles g1 was, veel aanvallen en proberen zoveel als mogelijk te scoren.

Toch was het in de 1ste helft svzw g1 dat de gevaarlijkste kans kreeg, er waren 1 op 1 duels aanwezig, helaas tot spijt had de keeper van svzw g1 te veel prikkels en moest helaas het veld verlaten, de wissel kwam erin en svzw g1 kon daardoor niet meer te wisselen. Desondanks, na de vele kansen die Achilles g1 kreeg, vaak naast of over, soms een beetje irritatie en ergenissen bij Achilles g1, vanwege de gemiste kansen! was de reserve keeper goed ingevallen en deed het geweldig! 30 minuten lang heeft svzw g1 koploper Achilles g1 op afstand van scoren gehouden, 0-0 was dus ook de ruststand!

Na de pauze van nog geen 15 minuten, bleef svzw g1 doorstrijden om de 1-0 te creëren en te maken! , daar waar Achilles op zoek was naar de 0-1, 10 minuten lang bleef het goed gefocust, helaas daarna was er een akkefietje aanwezig, waardoor de focus verstoord werd, en Achilles g1 optimaal profijt van maakt, de 0-1 werd door combinatie uit de lucht vallen, en al heel snel, was de 0-2 ook een prioriteit, svzw g1 was helaas niet meer bij machte om dit recht te trekken en moest zijn meerdere toegeven aan de tegenstander, waarbij Achilles de 0-3 kreeg ingeschoten na een voorzet wat 1 op 1 bij de keepers gebied lag, en Achilles g1 genadeloos hard binnenschoot, de 0-4 was het toetje en werd ook genadeloos binnengeknald, keeper was helaas kansloos, hieropna floot de scheidsrechter 5 minuten van tevoren af en was het afgelopen, svzw g1 haakt voorlopig af voor plek 1, bij sommigen liepen de gemoederen hoog op, maar werd er net zo hard, gesust,, want zoals we allen weten is voetbal maar een spelletje, svzw g1 hervat de volgende wedstrijd tegen rigtersbleek g3 uit in Enschede op 16 april