HAI allemaal het seizoen is weer begonnen.  En ik ben weer messcherp dit seizoen met de verslagen van ons team. We moesten tegen Vogido uit Enschede spelen. Om kwart voor tien ging iedereen zich omkleden we hadden dit seizoen mooie trainingspakken gekregen van de club.

Na omkleden ging de warming up van start door wat afwezigen was SVZW niet compleet helaas.  Na de warming up  begon de wedstrijd onder toezicht van scheidsrechter Jan Bosch. Svzw begon erg slecht aan de wedstrijd binnen een minuut lag hij er in Na goede aanval van Vogido en later werd 2-0 door slap werk van het team. Maar later werd 2-1 door eventuele actie en was weer wat hoop. Maar Svzw kon niet lang genieten  en was met 3-1 zwaar teleurgesteld en boos op het spel van hun  toen floot de scheids voor rust signaal.

Na de thee ging tweede helft beginnen Svzw moest anders voetballen dat lukte redelijk maar geen goals. Vogido maakte nog 4 doelpunten erbij en was Svzw gebroken het probeerde wel maar was zwaar ondermaats . Op gegeven moment floot de scheids af en kon Svzw de supporters bedanken dat ze waren gekomen maar schaamden zich diep voor het  spel van hun allemaal. Volgende week een ander wedstrijd dan tegen Reutum en die moeten we winnen als revanche en ons vertrouwen in deze competitie