Klik hier voor de foto’s van deze wedstrijd

Hai supporters we hadden geen competitie wedstrijd maar in plaats daarvan spelen we een vriendschappelijke wedstrijd tegen Oranje Nassau uit Almelo. Na de warming up begonnnen we na een minuut stilte vanwege Freek Ter Haar een lid van Svzw die triest was overleden aan een hartstilstand. Jan de voer was de scheids in deze wedstrijd. Svzw begon flitsend in het begin en scoorde met een mooie assist de 1-0 later werd het 2-0 en zelfs 3-0.

Het ging bij Svzw op rolletjes en er werd met  goed spel gevoetbald  Op een gegeven moment was rust.

Na de thee gingen we aan de tweede helft beginnen Svzw ging vrolijk door met goals zoeken en had later in totaal 10 goals gemaakt bij elkaar eigenlijk negen en Oranje Nassau had er nog 3 mogen maken.

Uiteindelijk floot onze scheids af en was de Einstand 9-3 in voordeel van Svzw de zege was verdiend en belangrijker sportief aan beide kanten. Henk spee  maakte nog mooie foto s van deze wedstrijd en na afloop een mooie groepsfoto.