Hallo allemaal we zijn er weer op deze zonnige dag, we gingen op een koude zaterdagochtend naar Hengelo om tegen Barbados te voetballen. Na een warming up begon de wedstrijd, Barbaros schoot uit de startblokken en SVZW keek tegen een 0-1 achterstand aan en werd later nog erger 0-2.

Eindelijk maakte we een tegentreffer door onze spits maar daar was Barbados weer door goed combinatiespel en wist SVZW niet wat het moest doen. Het werd later rust en we gingen de kleedkamer in met Turkse thee.

De tweede helft begon op een gegeven moment en SVZW liet zien dat ze een team zijn want we scoorden er drie bij. Maar over de wedstrijd was Barbados te sterk. Uiteindelijk ging het fluitsignaal en konden we weer terug naar Wierden.

p.s voor onze nieuwelingen in ons team knap gespeeld in twee wedstrijden petje af voor jullie in dit verslag.

Dit was het voor nu en tot volgende week, dan thuis tegen Rigtersbleek G1.

Prettig weekend Bart Westera en Ciro van Dijkhuizen en heel SVZW G1.