Hai alle op deze stralende dag gingen we naar Enschede voor de laatste  competitiewedstrijd van het seizoen alweer. We speelden tegen de nummer drie vogido een inhaalwedstrijd. Na een korte warming up begon de wedstrijd, Svzw begon slecht aan de wedstrijd er werd niet goed druk gezet en de bal werd ongelukkig in eigen goal geschoten. Svzw moest counteren en dat gebeurde ook toen de spits de 1-1 binnentikte uit een corner met de binnenkant van de schoen. Maar vogido kwam later weer op voorsprong en dat was zuur voor svzw maar later was weer gelijk na een individuele actie van onze spits 2-2

En later kwam de 3-2 zelfs nu voor svzw door goed combinatiespel en later in de wedstrijd werd 4-2 door een goal van  svzw en later was rust. Na een drinkpauze ging de tweede helft verder svzw gooide alles van zich af het voetbalde goed,Combineerde nu als team en vogido werd moe doordat ze maar acht spelers hadden. Op gegeven moment was het 5-2 en later weer was nog 5-3 geworden. Svzw gaf niet op en ging zoeken naar goals en dat werd het ook  6-2 inmiddels en laterwas het   7 en 8,  Vogido was helemaal kwijt en svzw rook bloed en uiteindelijk was  het 10-3 de eindstand voor svzw.  Toen maakte onze leider duidelijk aan de scheids dat hij een beste een einde kon maken aan de wedstrijd voordat het een vernedering werd voor  vogido en dat Deed de scheids dan ook.  Svzw had dik verdiend gewonnen door elkaar de bal te gunnen en door elkaar te helpen en eindelijk als team te spelen.

Dit was het verslag voor deze laatste wedstrijd van het seizoen. We  zien jullie graag in Winterswijk dan hebben we een toernooi